ΑΕΚ: Πρώτος τίτλος για την γυναικεία ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Πρώτος τίτλος για την γυναικεία ομάδα Futsal
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια της ΑΕΚ επικράτησαν με 9-3 του Ατρομήτου κατακτώντας το Super Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ, καθώς κατέκτησε το Super Cup «BΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ» επικρατώντας με 9-3 του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Περιστερίου, μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον τελικό και έφερε ένα ακόμα τρόπαιο στο Σύλλογο.

Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 5-2, ενώ κυριάρχησε και στο β’ ημίχρονο χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλη ομάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Τα γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν 4 η Νίκα, 2 η Μπούτλα και από 1 Κόλλια, Στεφάτου, Βασιλακοπούλου.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι «κιτρινόμαυρες» πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς που τόσο τις άξιζε.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τις αθλήτριές της για τη νέα τους επιτυχία και για το τρόπαιο που έφεραν στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ατρόμητος Αθηνών – ΑΕΚ 3-9
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μαυρίκος Δ.): Πετσετάκη, Σύρμη, Μαντά, Κατσάνου, Μισιρλή, Μοσκοφίδου, Δημητρακοπούλου, Νοεφύτου, Παπουτσά, Ιωάννου, Κώστα, Κανέλλη, Γιαγκούλα, Λαδερού.
ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Γουλίμη, Πόλλου, Τσελέντη, Μπαλντίδη, Μουντανάρη, Κόλλια, Γεωργακοπούλου, Μπίρλη, Βασιλακοπούλου, Νίκα, Στεφάτου, Μπούτλα, Αμούργη.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X