Λυκογιάννης: Έβαλε γκολ με την πλάτη του κόντρα στην Ίντερ (VIDEO)

Λυκογιάννης: Έβαλε γκολ με την πλάτη του κόντρα στην Ίντερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης σκόραρε στην συντριβή της Μπολόνια στο «Τζουζέπε Μέατσα» από την Ίντερ με 6-1 μ’ έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο.

Ο 29χρονος Έλληνας αριστερός μπακ πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με την φανέλα της Μπολόνια και μάλιστα το έκανε αυτό μέσα στο ιστορικό «Τζουζέπε Μεάτσα», δίνοντας το προβάδισμά στην ομάδα του απέναντι στην Ίντερ. Τελικά βέβαια αυτό δεν κράτησε πολύ, αλλά μέχρι το ημίχρονο οι «νεραντζούρι» είχαν γυρίσει το παιχνίδι και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 ενώ τελικά επικράτησαν με 6-1.

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης σκόραρε με λίγο ανορθόδοξο τρόπο, αφού ουσιαστικά ο Ορσολίνι έκανε το σουτ στο 22ο λεπτό, ο Έλληνας παίκτης γύρισε την πλάτη του για να προφυλαχτεί και να δώσει χώρο στην μπάλα να περάσει, όμως εκείνη τελικά χτύπησε στην πλάτη του και ξεγέλασε Ονάνα καταληγόντας στα δίχτυα της Ίντερ με το σκορ να γίνεται με 1-0 υπέρ της Μπολόνια. Ο λόγος που το γκολ χρεώθηκε σε κείνον και όχι τον παίκτη που σούταρε είναι επειδή η μπάλα δεν είχε πορεία προς το τέρμα προτού κοντράρει επάνω του.

Δείτε το τυχερό αυτό γκολ του Λυκογιάννη:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X