Εξάσφαιρη Μπάγερν, γκολ νίκης ο Μαυροπάνος (VIDEO)

Εξάσφαιρη Μπάγερν, γκολ νίκης ο Μαυροπάνος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με χατ-τρικ του Γκνάμπρι, η Μπάγερν διέλυσε την Βέρντερ με 6-1, ενώ το γκολ του Μαυροπάνου στο 98ο λεπτό χάρισε στην Στουτγκάρδη μία υπερπολύτιμη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 14 αγωνιστικές μετρά ήδη 47 γκολ, όταν πιάσει ρυθμό πραγματικά δεν παίζεται. Η Βέρντερ Βρέμης είπε να παίξει ανοιχτά στο Μόναχο και έφυγε με μία ξεγυρισμένη εξάρα από την Βαυαρία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος έκανε το πρώτο χατ-τρικ της σεζόν (22’, 28’, 82’) σε ένα βράδυ που ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο 20ο λεπτό και περιμένει με αγωνία τις εξετάσεις για να δει αν θα προλάβει το Μουντιάλ.

Ο εκπληκτικός Μουσιάλα άνοιξε από νωρίς το σκορ (6’), ο Τσούπο-Μοτίνγκ έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να σκοράρει για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ οι Γκορέτσκα (26’) και Τελ (84’) έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους στο χορταστικό 6-1 που φέρνει την Μπάγερν στο +4 από την δεύτερη θέση.

Στην Στουτγκάρδη, ο Ντίνος Μαυροπάνος τα κάνει όλα και συμφέρει. Οι Σουηβοί είχαν κολλήσει στο 1-1 απέναντι στην Χέρτα με τα γκολ των Γκιρασί (3’) και Λουκεμπάκιο (19’), όμως στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Έλληνας αμυντικός με εκπληκτική κεφαλιά έκανε το 1-1 , ένα γκολ που φέρνει την Στουτγκάρδη στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού!

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X