Ουίλιαμσον: «Ηταν βαρύ για μένα να κάνουν κριτική για τα κιλά μου»

Ουίλιαμσον: «Ηταν βαρύ για μένα να κάνουν κριτική για τα κιλά μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της αποκατάστασης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου, όμως βρισκόταν στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας. Αιτία οι συζητήσεις που γίνονταν γύρω από το βάρος και τα κιλά του. Αυτή τη φορά όμως ο Ζάιον Ουίλιαμσον πέρασε στην αντεπίθεση και μιλώντας στο Fox Sports στάθηκε στο πόσο τον επηρέασε η κουβέντα σχετικά με το θέμα αυτό.

«Ήταν άσχημο γιατί είχα έναν τραυματισμό χαμηλά στο πόδι και αυτός καθόρισε το πώς περπατάω, καθόρισε το πώς θα τρέχω και πώς θα κινούμαι. Για τον κόσμο που μου άσκησε κριτική για το σώμα μου, ενώ εγώ την ίδια στιγμή προσπαθούσα να φέρω το πόδι μου στη σωστή κατάσταση. Ήταν βαρύ για μένα, δεν θα πω ψέματα, ήταν βαρύ», είπε αρχικά ο φόργουορντ των Πέλικανς, συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, ακόμα και οι δημοσιογράφοι, είναι εάν είχαν παιδιά, φανταστείτε πώς θα ένιωθαν αν κάποιος μιλούσε για τα παιδιά τους με τον τρόπο που μιλούσε για μένα. Το να κριτικάρουν το σώμα μου, να κριτικάρουν το πώς μοιάζω. Κάθε φορά μιλούσαι για μένα, ήταν για το βάρος μου, για το πώς φαίνομαι. Δεν μπορώ καν να καταλάβω τι αντίκτυπο έχουν όλα αυτά που λένε σε κάποιον».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X