Η ΑΕΚ απόψε (20:00) στο σπίτι της, γυρίζει στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Η κορυφαία στιγμή του τεράστιου Ατματσίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και υποδέχεται τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα για… επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, ύστερα από την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την περασμένη Κυριακή.

Η Ενωση των πολλών απρόοπτων απουσιών υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00, Cosmote Sport 1) για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, εκεί όπου στόχος είναι μονάχα η επιστροφή στα… τρίποντα.

Όπως είναι λογικό, οι φίλοι της ομάδας που θα δώσουν «παρών» στο Ναό της Νέα Φιλαδέλφειας, πρέπει να είναι όπως πάντα προσεκτικοί, καθώς μπορεί το επόμενο εντός είναι μετά το Μουντιάλ, όμως δεν πρέπει να χαθεί παιχνίδι στο σπίτι της ΑΕΚ, με κλειστές τις θύρες,

Η Ενωση έχει αρκετές απουσίες, ακόμα και μερικές της τελευταίας στιγμής, όπως είναι οι Τσούμπερ και Σιμάνσκι, όμως πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να δείξει τα… δόντια της.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ και Ελίασον με την Ενωση να είναι ακόμα στο… σοκ του τραυματισμού του τελευταίου.

Όσον αφορά στην εντεκάδα της ΑΕΚ, ο Αθανασιάδης θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα, δεξιά θα βρίσκεται ο Λάζαρος Ρότα, με τους Τζαβέλλα και Μουκουντί να είναι στο κέντρο. Αριστερά, όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει αλλαγή, με τον Μοχαμαντί να κρατάει τη θέση του. Ο Γιόνσον θα είναι στη… βάση του ρόβμου, με τους Αμραμπατ – Γκατσίνοβιτς μπροστά του, ενώ ο Πινέδα θα είναι στην κορυφή της μεσαίας γραμμής. Τέλος, οι Γκαρσία και Αραούχο θα πάρουν θέση στην επίθεση.

Το πλάνο του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ προβληματίζει με την εικόνα του, ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (0-2) κόντρα στον Ιωνικό. Οι Κρητικοί έχουν να κερδίσουν από την 3η αγωνιστική, όταν επικράτησαν στον Βόλο της τοπικής ομάδας με 0-1, ενώ έκτοτε μετράνε 5 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τοράλ και Γιαννούλης, που έκαναν θεραπεία, ο Τσιλιανίδης, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά και ο Σηφάκης που επίσης δεν προπονήθηκε. Σ’ αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Μπιφουμά, Γιοχού, Καμάου, Σωτηρίου και Αποστολάκης. Από την άλλη, μετά από καιρό επέστρεψε ο Χουάν Νέιρα.

Για την εντεκάδα του, ο Νταμπράουσκας θα παρατάξει τον Μανδά στα δοκάρια. Τους Λάρσον, Διαμαντή, Βούρο και Μπαλογιάννη στην τετράδα της άμυνας. Οι Περέα και Μεγιάδο θα είναι στον χώρο του κέντρου, ενώ η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Γκερέιρο θα είναι οι Μπουζούκης, Ντιουσέ, και Τζού.

Oι διαιτητές του ΑΕΚ – ΟΦΗ

  • Διαιτητής: Κουτσιαύτης
  • Βοηθοί: Καλαμπόκης, Σπυρόπουλος
  • 4ος: Μαλούτας
  • VAR: Διαμαντόπουλος και Χριστάκογλου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X