Πάλι εκτός ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Η αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό (ΦΩΤΟ)

Πάλι εκτός ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Η αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πάλι εκτός ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Έκπληξη με Λάιντνερ, ποιοι απουσιάζουν από την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη Λιβαδειά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάλι εκτός ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Χωρίς τον Μαρσέλο θα αγωνιστεί και κόντρα στον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός παρότι ο Βραζιλιάνος μπακ λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό σε ανάρτησή του ανέφερε πως δεν είναι τραυμαυτίας.

Επίσης από την αποστολή ξεχωρίζει η παρουσία του Ντορόν Λάιντνερ για πρώτη φορά μετά την έλευσή του στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν και άλλες απουσίες, όπως αυτές των Ουί Τζο, Τζολάκη, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/11, 20:00) εναντίον του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το πρόγραμμα της Τρίτης (8/11), που έγινε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που αναχώρησε για τη Λιβαδειά.

Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι.

Εικόνα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X