ΑΕΚ: Τήρησε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της στο πόλο προς τους παλιούς αθλητές

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι αθλητές που εξέδωσαν ανακοίνωση για τις οφειλές της ΑΕΚ ...ξέχασαν να ενημερώσουν ότι εξοφλήθηκαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ όπως είχε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή τήρησε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της και εξόφλησε τους αθλητές που αποχώρησαν από τις περσινές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών.

Να θυμίσουμε πως πριν ένα περίπου υπήρξε μια ανακοίνωση από πρώην αθλητές του πόλο (άνδρες και γυναίκες) για οφειλόμενα της ΑΕΚ προς αυτούς. Οφειλόμενα για τα οποία είχε υπάρξει επικοινωνία και ξεκάθαρη δέσμευση από τους διοικητικούς υπεύθυνους του τμήματος ότι θα καταβληθούν μέχρι το τέλος του μήνα (Οκτώβριος). Αυτό λοιπόν ακριβώς έγινε πριν από 15 μέρες, έξι μέρες συγκεκριμένα πριν βγει ο Οκτώβριος (25/10). Εξοφλήθηκαν οι πάντες τα πάντα και δεν έμεινε ούτε μισό ευρώ χρέος. Στην ΑΕΚ αποφασίστηκε να περιμένουν λίγες μέρες πριν ενημερώσουν σχετικά, ελπίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές, όπως ενημέρωσαν με σχετική ανακοίνωση για τα οφειλόμενα δύο μηνών (σε πέντε χρόνια συνολικής λειτουργίας του τμήματος) και φυσικά ήταν δικαίωμα τους να το κάνουν, να ενημέρωναν και ότι τηρήθηκε η δέσμευση της διοίκησης και εξοφλήθηκαν πλήρως.

Δυστυχώς δεν το έκαναν, προτίμησαν τη σιωπή και δικαίωσαν αυτό που πίστευαν οι διοικητικοί υπεύθυνοι του τμήματος, στη στοχοποίηση δηλαδή του σωματείου για εξυπηρέτηση άλλων σκοπών. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ οι συγκεκριμένοι αθλητές γνώριζαν ευθύς εξαρχής πότε θα εξοφλούνταν. Όπως και έγινε δηλαδή καθώς αποτελούσε αυτονόητη υποχρέωση της διοίκησης όπως και έγινε. Να σημειώσουμε μάλιστα πως η ΑΕΚ ήταν από τα ελάχιστα σωματεία (αν όχι το μοναδικό) στην Α1 πόλο, στο οποίο ΔΕΝ θέλησε η διοίκηση να κάνει περικοπές στην πανδημία. Κι ένα δεύτερο στοιχείο ότι οι διοικητικοί υπεύθυνοι του τμήματος, έδωσαν extra bonus για την καθυστέρηση που υπήρξε, σε όσες και σε όσους δεν συμμετείχαν στην ανακοίνωση των πολιστών.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X