Αδιανόητες καταστάσεις στη Λεωφόρο: Τραμπούκισαν τον Πέλετ και στη φυσούνα - Δεν μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια

Αδιανόητες καταστάσεις στη Λεωφόρο: Τραμπούκισαν τον Πέλετ και στη φυσούνα - Δεν μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα έγιναν στη Λεωφόρο στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιανόητες καταστάσεις στη Λεωφόρο μετά τη λήξη του ντέρμπι, με τον διαιτητή Κέλετ να μη μπορεί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο λόγω μπράβων και… διαπιστευμένων μπροστά στη φυσούνα.

Το φινάλε του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ήταν αρκετά επεισοδιακό, έπειτα το πέναλτι που υπέδειξε ο Δανός διαιτητής για το χτύπημα του Άβιλα στον Ιωαννίδη εντός περιοχής, με αποτέλεσμα ο Σπόραρ να ισοφαρίσει (1-1) σε “νεκρό” χρόνο.

Η τροπή που πήρε το παιχνίδι προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Ερυθρολεύκων, που έκαναν γενικό “ντου” στον Γιάκομπ Κέλετ κι ο ένας μετά τον άλλο οι παράγοντες της πειραϊκής ομάδας προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον ρέφερι της συνάντησης σε έξαλλη κατάσταση. Αδιάψευστος μάρτυρας γι’ αυτό, ο φωτογραφικός φακός.

Ενδεικτικό της τραμπούκικης συμπεριφοράς προς τον Δανό διαιτητή, ήταν το γεγονός πως μετά τη λήξη, δεν μπορούσε να φύγει κανονικά από τη φυσούνα της Λεωφόρου, από το σημείο δηλαδή που αποχωρούν οι διαιτητές, ώστε να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια

Ο λόγος; Το γεγονός ότι εκεί βρίσκονται μπράβοι, αλλά και διάφοροι… διαπιστευμένοι. Τελικά, για να μπορέσει να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Κέλετ χρειάστηκε να φυγαδευτεί από την άλλη πλευρά, να περάσει δηλαδή από το σημείο έβγαιναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Συνθήκες τριτοκοσμικές, σε ένα παιχνίδι επιπέδου Super League, που σίγουρα θα έχει να θυμάται για καιρό ο διεθνής ρέφερι.

Πηγή: Sdna

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X