Ολυμπιακός: Ποιοί αποφασίζουν αν θα... φύγει από την Super League - Σήμερα το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ!

Ολυμπιακός: Ποιοί αποφασίζουν αν θα... φύγει από την Super League - Σήμερα το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ!
Photo Credits: INTIME

Ποια είναι τα μέλη του ΔΣ του Ολυμπιακού που θα αποφασίσουν το μέλλον του συλλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από το οποίο ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει το μέλλον του είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Το βράδυ της Κυριακής (6/11) ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στον Ρέντη μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος σε δηλώσεις του πρότεινε την αποχώρηση από το πρωτάθλημα. «Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», τόνισε στην CosmoteTV.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν αποκλείστηκε από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Το σίγουρο είναι ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα, καθώς την Τετάρτη (9/11) ο Ολυμπιακός έχει προγραμματισμένο ματς με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Αυτό, λοιπόν, θα συμβεί σε ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (7/11) ή το πρωί της Τρίτης (8/11). «Θα έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, θα ακούσουμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Η ενημέρωση από πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. το οποίο με θέμα τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο και να δίνει το στίγμα για το τι θα συζητηθεί.

Αυτοί αποφασίζουν στο καθοριστικό ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Δύο εκ των εννιά που θα αποφασίσουν βρέθηκαν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και άφησαν τα διαπιστευτήρια τους.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Κώστας Καραπαπάς έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ χουλιγκανισμού, με ντου στον αγωνιστικό χώρο, επίθεση στον διαιτητή και χυδαίες χειρονομίες προς την εξέδρας.

Ο Γιάννης Βρέντζος άφησε το αποτύπωμα του με αυτές τις ιστορικές δηλώσεις. Ο ιστορικός και πρόεδρος της ΠΕ.ΦΟ. Κωνσταντίνος Μπαρμπής, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και Β’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Μώραλης, ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρης Αγραφιώτης, αλλά και τα μέλη Χρήστος Μηστριώτης, Ανδρέας Νασίκας και Γιώργος Παύλου.

Αυτό είναι το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ολυμπιακός: Ποιοί αποφασίζουν αν θα... φύγει από την Super League - Σήμερα το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X