ΝΒΑ: Οι Χοκς έβαλαν «stop» σε Μπακς και Γιάννη

ΝΒΑ: Οι Χοκς έβαλαν «stop» σε Μπακς και Γιάννη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανώμαλη προσγείωση για τους Μπακς που μετά το ιστορικό 9-0, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη νέα σεζόν του NBA, αφού οι Ατλάντα Χοκς τους συνέτριψαν με 117-98! Στους 25 πόντους σταμάτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 26 λεπτά συμμετοχής, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να ακολουθεί με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Από τους Χοκς, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τρε Γιανγκ, ξεχώρισε ο Ντεζούντε Μάρεϊ, που είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ Έι Τζέι Γκρίφιν ήταν ο x-factor της αναμέτρησης έχοντας 24 πόντους.

Οι Μπακς μπήκαν με… φόρα στην αναμέτρηση και με 8/11 τρίποντα έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 36-25, όμως στη συνέχεια επήλθε ένα παρατεταμένο μπλακ άουτ για τα «Ελάφια».

Οι Χοκς άρχισαν να βρίσκουν επιθετικές λύσεις, προσάρμοσαν την άμυνά τους στα ατού των Μπακς και ξεκίνησαν να ροκανίζουν την διαφορά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -7 (58-51).

Στο δεύτερο ημίχρονο το μπλακ άουτ συνεχίστηκε για τους Μπακς, που δεν τους έβγαινε τίποτα στην αναμέτρηση, με τους Χοκς να παίρνουν για πρώτη φορά προβάδισμα στην λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου με 89-80 (37-22 το επί μέρους)!

Χαρακτηριστικό της εικόνας που είχε η αναμέτρηση είναι ότι από τα μέσα της τέταρτης περιόδου οι δύο προπονητές, πέρασαν μέσα τους αναπληρωματικούς, αφού ο Μάικ Μπουντενχόλζερ συμβιβάστηκε με την ιδέα της ήττας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X