Μητσοτάκης για Μαρινάκη: «Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους - Έχουν μια ομάδα και ΜΜΕ και νομίζουν ότι θα εκβιάζουν την κυβέρνηση!»

Μητσοτάκης για Μαρινάκη: «Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους  - Έχουν μια ομάδα και ΜΜΕ και νομίζουν ότι θα εκβιάζουν την κυβέρνηση!»
Photo Credits: INTIME

Σφοδρή επίθεση από Μητσοτάκη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα ειπώθηκαν στο ντέρμπι. «Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφοδρή επίθεση από Μητσοτάκη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα ειπώθηκαν στο ντέρμπι.

«Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση για όσα δήλωσε μετά το ματς ο Γιάννης Βρέντζος.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για τα όσα είπε  ο Γιάννης Βρέντζος που με αφορμή το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπου έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση.

«Το άκουσα και εγώ. Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια που έχει πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αυτό ως προς το συγκεκριμένο», επισήμανε.

«Περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια. Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους του. Νομίζουν ότι επειδή έχουν μια ομάδα, μπορούν να υπονομεύουν», υπογράμμισε.

«Οι ρόλοι του καθενός είναι καθορισμένοι. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Κάποιοι μπορούν να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπονομεύουν την κυβέρνηση, να αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη την πορεία της χώρας. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους, αλλά δεν είναι ούτε υποβολείς μας. Ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε υποκείμενα εκβιασμού. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η κυβέρνηση ούτε δέχεται πιέσεις ούτε εκβιάζεται. Να αναλογιστούν όλοι ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τέτοιες λογικές», είπε καταλήγοντας ο κ. Μητσοτάκης.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X