ΑΕΚ: Ο Φωτιάς προκαλεί οργή με τις αποφάσεις του, ο Μπένετ πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα!

ΑΕΚ: Ο Φωτιάς προκαλεί οργή με τις αποφάσεις του, ο Μπένετ πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα!
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκλας Ελίασον θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν 4 μήνες σε φάση που δεν δόθηκε ούτε φάουλ από τον διαιτητή Φωτιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της Τρίπολης στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σουηδού μεσοεπιθετικού, ο οποίος μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς αποχώρησε με τρομερούς πόντους από τον αγωνιστικό χώρο. Εξ αρχής υπήρχαν φόβοι για σοβαροί ζημιά και τελικά επιβεβαιώθηκαν, μιας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα περόνης! Αυτό σημαίνει πως ο Ελίασον θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, ενδεχομένως κι ακόμη εντός της ημέρας, με την απουσία του από τα γήπεδα να εκτιμάται στους 3-4 μήνες.

Το πλέον εντυπωσιακό πάντως απ’ τη συγκεκριμένη φάση δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν δόθηκε καν φάουλ υπέρ του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ! Ο αμυντικός του Αστέρα έχει πάει με πάρα πολύ δύναμη επάνω στον Ελίασον και του… έδωσε τα πόδια στο χέρι! Κι αντί να δεχτεί την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Φωτιά, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με… πλάγιο άουτ.

Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο ο διεθνής ρέφερι παρουσίασε σοβαρά προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο. Η φάση του Ελίασον άλλωστε δεν ήταν η μοναδική, αλλά υπήρξε και συνέχεια. Ο Χερόνιμο Μπαράλες, από τους πλέον… σεσημασμένους για το σκληρό παιχνίδι τους στη Superleague, ενώ κουβαλούσε ήδη κίτρινη κάρτα από το 28′, ο Φωτιάς του χαρίστηκε τη δεύτερη καθώς όδευε προς το φινάλε το α’ ημίχρονο, μετά από ένα νέο σκληρό φάουλ που έκανε στον Σιμάνσκι στο ύψος της περιοχής. Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο β’ μέρος, όταν σε μία εναέρια μονομαχία έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του Τζαβέλλα.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνέχεια του κειμένου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X