Σεπόλια: «Κάθισε δίπλα μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα μικρό κοριτσάκι» λέει άνδρας που συναντήθηκε με τη 12χρονη

Σεπόλια: «Κάθισε δίπλα μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα μικρό κοριτσάκι» λέει άνδρας που συναντήθηκε με τη 12χρονη

«Κάθισε δίπλα μου και σοκαρίστηκα, ήταν ένα μικρό κοριτσάκι» λέει άνδρας που συναντήθηκε με τη 12χρονη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ημέρα που βρέθηκε με την ανήλικη και τι συνέβη στη συνάντησή τους μίλησε σε εκπομπή του Mega άνδρας που ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια.

«Στα μέσα Ιουλίου ήρθα σε επαφή με το κορίτσι μέσω της πλατφόρμας blindchat. Μου συστήθηκε ως 18χρονη. Μου πρότεινε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας στο viber κι της έδωσα το νούμερό μου. Εκεί ξεκινήσαμε συζήτηση, μου έστειλε μία φωτογραφία της όπου δεν φαινόταν καλά, ήταν φωτογραφία σκοτεινή και θολή, αλλά ήταν με ρούχα και ήταν τραβηγμένη σε ένα μπαλκόνι ή κάτι τέτοιο. Άρχιζε να μου ζητάει επίμονα να συναντηθούμε για να γνωριστούμε και να έχουμε ερωτική επαφή. Εγώ δέχθηκα και μου έδωσε ραντεβού το ίδιο βράδυ στις 10 η ώρα στον σταθμό του μετρό των Σεπολίων. Το ίδιο βράδυ πήγα στο ραντεβού με το αυτοκίνητό μου. Της είχα δώσει την περιγραφή του αυτοκινήτου», είπε αρχικά ο άνδρας.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X