Δύσκολη έξοδος για την φορτσάτη ΑΕΚ απόψε στην Τρίπολη, πάθος για νίκη τίτλου (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δύσκολη έξοδος για την φορτσάτη ΑΕΚ απόψε στην Τρίπολη, πάθος για νίκη τίτλου (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη έξοδος και στόχος η νίκη, για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, για την ΑΕΚ απόψε στην Αρκαδία!

Η Ένωση έχει ένα απαιτητικό – για πολλούς λόγους- εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα (20:30, NovaSports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 11η αγωνιστική της Super League. Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που μετρά 7 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ από εκείνο το τέρμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Ιωνικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, χωρίς να έχουν το… αυτί τους στο Λεωφόρο και το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ενώ θα έχουν να διαχειριστούν και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην πόλη της Αρκαδίας σε ένα γήπεδο που φημίζεται για τον… βούρκο του σε τέτοιες καταστάσεις. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι ακόμα ένα βραχνάς που έχει να ξεπεράσει ο Αλμέιδα και η ομάδα του, όμως ως τώρα ο Δικέφαλος βγάζει λύσεις από παντού και ο Αργεντινός τεχνικός ελπίζει να τις βρει και σήμερα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Δύο πολύ σημαντικές απουσίες για την ΑΕΚ είναι στην άμυνά της. Ο λόγος για τον Αρόλντ Μουκουντί και τον Ντομαγκόι Βίντα οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Τρίπολη. Αμφότεροι αποτέλεσαν «βράχο» μπροστά από το κιτρινόμαυρο τέρμα, ωστόσο ο Αλμέιδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους σήμερα. Ο Καμερουνέζος στόπερ νοσεί από ίωση, ενώ ο Κροάτης έχει θέμα στον προσαγωγό και τρέχει να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στις 13 Νοεμβρίου.

Από την άλλη, ανάμεσα στα 21 ονόματα της αποστολής της Ένωσης βρίσκεται και πάλι ο Στίβεν Τσούμπερ που απουσίαζε αρκετό καιρό τώρα λόγω μυϊκού προβλήματος, όπως και ο Σέρχιο Αραούχο που για μια ακόμα φορά έδειξε ότι… μασά και σίδερα για να μη λείψει από ματς της ΑΕΚ. Παρότι «τρόμαξε» τους ανθρώπους της Ένωσης, κανονικά στην Τρίπολη είναι και ο Λάζαρος Ρότα και θα φανεί αν ξεκινήσει βασικός.

Έτσι, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να επιλέξει Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, Ρότα και Μοχαμάντι στα δύο άκρα (αν δεν είναι έτοιμος ο πρώτος θα παίξει ο Σιντιμπέ), ενώ το κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από Τζαβέλλα και Μήτογλου με κέντρο άμυνας με… περσινό άρωμα.

Από εκεί και πέρα οι Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Ελίασον δεν φαίνεται πως μπορούν να αφήσουν τη θέση τους από την 11άδα, όπως και ο καυτός Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης. Δίπλα στον Γκαρσία αναμένεται να βρεθεί ο Σέρχιο Αραούχο, ενώ αν ο Αλμέιδα κρίνει πως δεν μπορεί να ξεκινήσει ο Αργεντινός τότε τη θέση του θα πάρει ο Αμραμπατ ή ο Μάνταλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στην Αρκαδία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Μετράει μόλις μια νίκη, τρεις ήττες και έξι ισοπαλίες. Το κλίμα συνεχίζει να μην είναι το καλύτερο δυνατό, ενώ υπάρχουν και αρκετά σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Την περασμένη αγωνιστική παρόλο που προηγήθηκε του ΠΑΣ στα Γιάννενα, είδε την ομάδα του Θανάση Στάικου να βγάζει αντίδραση για την ανατροπή και να παίρνει μια μεγάλη νίκη (2-1).

Οι Μπαρτόλο, Μπερτόγλιο, Γκαρθία, Βαλιέντε και Γκαρντάφσκι είναι εκτός, με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφουν οι Τιλίκα, Μπαράλες και Καρμόνα.

Μια ενδεκάδα από τον Ηρακλή Μεταξά ίσως είναι οι: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Στάνκο, Μουνάφο, Τιλίκα, Ριέρα, Κρέσπι, Μπαράλες.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Οι διαιτητές του Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Φωτιάς
  • Επόπτες: Νικολαΐδης, Παπαδάκης
  • 4ος Αγγελάκης
  • VAR: Τσαγκαράκης, Νικολακάκης

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X