Λαύριο - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Λαύριο - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ στην νίκη επί του Λαυρίου

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στο Λαύριο. Διαβάστε την κριτική των παικτών

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός είχε καλές και κακές στιγμές στον αγώνα, δεν εκβίασε προσπάθειες όμως οι 5 ασίστ για 4 λάθη δεν είναι καλή αναλογία για τον βασικό γκαρντ της ΑΕΚ.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ο ΜακΓκρίφ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού, ήταν πολύ καλός και στις μεριές του παρκέ, σκόραρε 17 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έκανε πολύ βρόμικη δουλειά.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλιαμς ήταν αόρατος για 3 δεκάλεπτα και πολύ άστοχος, όμως στην τελευταία περίοδο, κυριολεκτικά πήρε φωτιά και καθάρισε τον αγώνα με 2 τρίποντα και φάουλ.

Αντρέας Πετρόπουλος: Το καλύτερο παιχνίδι του Πετρόπουλου φέτος. Πρώτη φορά έπαιξε για 21 λεπτά, ήταν θετικός στην επίθεση, ενώ στην άμυνα προσπάθησε πολύ απέναντι στον Φλαγκ.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος διδάσκει σε παλαιούς και νέους πώς παίζεται η θέση του playmaker. Ήταν σούπερ καθοριστικός χωρίς να σκοράρει καθόλου, αλλά μοιράζοντας 11 ασίστ και κοντρολάροντας τον ρυθμό.

Νίκος Περσίδης: Προσπάθησε στην άμυνα αλλά φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ και δεν μπόρεσε να παίξει παραπάνω από 6 λεπτά.

Άλεξ Μάντσεν: Καλή εμφάνιση από τον Φινλανδό, που τελείωσε πολύ ωραία τα πικ εν ρολ που του βγήκαν, ενώ και στην άμυνα δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Κώστας Παπαδάκης: Δεν αγωνίστηκε πολύ, προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν του βγήκαν τα σουτ.

Ακίλ Μίτσελ: Ακόμα ένα καλό ματς από τον Παναμέζο, που είναι μεγάλη δύναμη για την ομάδα σε άμυνα και επίθεση γεμίζοντας τις 2 ρακέτες.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Λετονός δήλωσε παρών όταν το Λαύριο πέρασε μπροστά, πετυχαίνοντας κρίσιμους πόντους, βγάζοντας την πίεση πάνω από την ομάδα και έχοντας θετική εικόνα.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ ήθελε να δείξει αντίδραση η ομάδα του μετά τις 2 ήττες και το κατάφερε. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να υπήρχε ένας εκνευρισμός και έγιναν πολλά λάθη αλλά στην επανάληψη, έδωσε την μπαγκέτα στον Ξανθόπουλο και όλα πήραν τον δρόμο τους.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X