Νίκη με ψυχή στην πρεμιέρα η ΑΕΚ - Επικράτησε με 3-2 σετ του Ηρακλή

Νίκη με ψυχή στην πρεμιέρα η ΑΕΚ - Επικράτησε με 3-2 σετ του Ηρακλή

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα την Preleague επικρατώντας με 3-2 σετ του Ηρακλή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 σετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στη Νέα Φιλαδέλφεια και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη Preleague.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου προηγήθηκε δύο φορές στα σετ (1-0, 2-1) και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο, ωστόσο κάποια εύκολα λάθη έδωσαν την δυνατότητα στον Ηρακλή να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο επιβεβαιώνοντας και τους υψηλούς στόχους της τη φετινή σεζόν.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ ήταν συγκεντρωμένη και κατάφερε να το κατακτήσει, κάτι όμως που δεν συνέβη στο δεύτερο. Ο Ηρακλής στο δεύτερο, έδειξε πιο ψύχραιμος προς το τέλος (23-23) και με ένα 2-0 σερί, το πήρε και ισοφάρισε τον «Δικέφαλο». Το τρίτο σετ, ήταν μονόλογος για την «Ένωση», που απ’ την αρχή δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (25-16). Ωστόσο, στο τέταρτο, η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου ενώ είχε τον έλεγχο, στο τέλος με κάποια λάθη, έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή να μπει μπροστά και να κάνει το 2-2. Όμως, το πέμπτο και τελευταίο σετ άνηκε στην ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 15-12 και πήρε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Α.Ε.Κ. – Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής 3-2 (25-22, 23-25, 25-15, 26-28, 15-12)

Διαιτητές: Μαύρος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Ράμος, Μελλές, Ρούσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Μπατατζίμ / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Κονίδης, Καβαρινός, Καούνης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Γιαμακίδης, Παπαδημητρίου Θ., Αλεξάκης, Χατζηπαραδείσης, Μπαρδούκας, Γκόρτσανιουκ / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Θαν. (λ), Γεωργιάδης, Φραγκουλίδης, Κεσούδης

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X