Χάνεται το... πρωτάθλημα για τον Καρυπίδη - Βουλιάζει ο Άρης, έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο

Χάνεται το... πρωτάθλημα για τον Καρυπίδη - Βουλιάζει ο Άρης, έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Χάνεται το... πρωτάθλημα για τον Καρυπίδη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάνεται το… πρωτάθλημα για τον Καρυπίδη. Βουλιάζει ο Άρης που έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο!

Σε ένα ματς στο Περιστέρι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0 για την 11η αγωνιστική της Super League και αμφότεροι έχασαν αρκετό έδαφος στην βαθμολογία. Χωρίς νίκη επί τρία ματς πλέον οι «κίτρινοι», για τέσσερα μακριά από τα «τρίποντα» και ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

Οι σημαντικότερες ίσως φάσεις του αγώνα ήταν αυτές που… κρίθηκαν μέσω της παρέμβασης του VAR. Η πρώτη στο 14′ όταν ακυρώθηκε (για χέρι του Φαμπιάνο στην τελική προσπάθεια) γκολ των φιλοξενούμενων και η δεύτερη στο 67′ όταν οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι (σ.σ. για χέρι του Γκρέι), με τον διαιτητή Ζαμπάλα και τον VAR Μανούχο να συμφωνούν ωστόσο ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Κατά τα άλλα, παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο αξιώσεων και αυτό κατά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρη να είναι καλύτερος στις λεπτομέρειες, αλλά όχι αρκετά ώστε να πάρει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, αποτέλεσμα που βάσει συνολικής εικόνας του 90λεπτου είναι μάλλον και το πιο δίκαιο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (88′ Οικονομίδης), Κουέν (88′ Μουνίθ), Κλωναρίδης (74′ Κιάρτανσον), Ροτάριου, Ρομπάιγ.
Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Μπράμπετς (66′ Ενκουλού), Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (46′ Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (61′ Καμάτσο), Μαντσίνι, Γκρέι (72′ Πάλμα).
Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Αθανάσιος Θανασιάς (Ηπείρου), Δημήτριος Παγουρτζής (Πειραιά)
Τέταρτος: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
AVAR: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X