Κυριακή των ντέρμπι στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία

Κυριακή των ντέρμπι στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Πολλές  στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία

Ντέρμπι αιωνίων και μεγάλα παιχνίδια σε Αγγλία και Ιταλία - Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμα ποδοσφαιρική πανδαισία έχουν το Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, καθώς το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις. Το ματς που ξεχωρίζει είναι το αυριανό ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (19:30).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα Κυριακάτικα παιχνίδια Τσέλσι-Άρσεναλ (14:00), Τότεναμ-Λίβερπουλ (18:30), Ρόμα-Λάτσιο (19:00) και Γιουβέντους-Ίντερ (21:45)

Ο κ. Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αγία Παρασκευή (οδός Αγίου Ιωάννου 3) τονίζει: «Δεν θυμάμαι άλλη ημέρα με τόσα μεγάλα ντέρμπι μαζεμένα» και σημειώνει: «Το κατάστημα μας αποτελεί στέκι φιλάθλων από όλες τις ομάδες. Από νωρίς το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ οι πελάτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες και να στοιχηματίσουν μέσα από μια πληθώρα επιλογών που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα».

Οι καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις τόσο πριν από την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκεια τους.

«Οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές», σχολιάζει ο κ. Μαυροβουνιώτης.

«Τελικό αποτέλεσμα, στοίχημα χωρίς ισοπαλία, διπλή ευκαιρία, διαφορά νίκης, ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος, η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα και ο παίκτης που θα δεχθεί κάρτα, είναι μόνο μερικές από αυτές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροβουνιώτης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X