Μπρούνο Αλβες: «Η ΑΕΚ για εμένα είναι σημαντική ευκαιρία και μια εμπειρία να εξελιχθώ»

ΑΕΚ: Τι άλλο ψάχνει πέραν του σέντερ φορ στις μεταγραφές - Οι σκέψεις για άκρα, μπακ και στόπερ
Photo Credits: INTIME

Ο Μπρούνο Αλβες, μίλησε στην Ιταλία για την εμπειρία του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία συνέντευξη στην Ιταλία και το «Calcio Mercato» παραχώρησε ο Μπρούνο Άλβες.

Ο Αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, μίλησε για τα νέα του καθήκοντα: «Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ».

Στην πορεία αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως: «Κανείς δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδό του. Προσέχει τη διατροφή και τον ύπνο του», ενώ σημείωσε πως όταν ο Κριστιάνο τραυματίστηκε στον τελικό του Euro 2016 ήταν εκείνος που πήγε στα αποδυτήρια για να τον εμψυχώσει.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως ο Κριστιάνο, είχε προσπαθήσει να τον πάρει μαζί του στη Γιουβέντους: «Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά η Γιούβε επέλεξε τον Κάσερες».

Οσο για το τι πρέπει να κάνει ο Πορτογάλος σταρ στη Γιουνάιτεντ: «Τώρα πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να βρει αν θέλει να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ ή όχι», λέει ο Μπρούνο.

Κλείνοντας ο Άλβες ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να φέρει κάποια στιγμή τον Κριστιάνο στην ΑΕΚ, με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ να απαντά: «Όχι, όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ»!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X