Έτοιμη να δεχθεί προτάσεις για τον Ζοάο Φέλιξ η Ατλέτικο

Έτοιμη να δεχθεί προτάσεις για τον Ζοάο Φέλιξ η Ατλέτικο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις για τον Ζοάο Φέλιξ είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, που βάζει στην… βιτρίνα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με το Cadena SER, οι σχέσεις του Ζοάο Φέλιξ με τον Τσόλο Σιμεόνε επιδεινώνονται, κάτι που αναγκάζει την διοίκηση της Ατλέτικο να είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Η Ατλέτικο το καλοκαίρι δεν είχε καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Ζοάο Φέλιξ, παρά το έντονο… πρέσινγκ της Γιουνάιτεντ, όμως πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει.

Eκτός από τις κακές σχέσεις του Πορτογάλου με τον προπονητή της Ατλέτικο, ακόμη ένας λόγος που οι «ροχιμπλάνκος» εμφανίζονται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Φέλιξ είναι και ο αποκλεισμός από το Champions League.

Η Ατλέτικο έχει τεράστιες απώλειες από την ευρωπαϊκή της αποτυχία και για να καλυφθεί η… ζημιά, οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να πουλήσουν ένα πανάκριβο περιουσιακό τους στοιχείο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X