«Βόμβα» στο NBA: Οι Νετς τιμώρησαν τον Κάιρι Ίρβινγκ για τα αντισημιτικά σχόλια!

«Βόμβα» στο NBA: Οι Νετς τιμώρησαν τον Κάιρι Ίρβινγκ για τα αντισημιτικά σχόλια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ίδηση βόμβα από την Αμερική, καθώς οι Μπρούκλιν Νετς, τιμώρησαν τον Κάιρι Ίρβινγκ, θέτοντας τον έμπειρο γκαρντ εκτός ομάδας!

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Νετς, ο έμπειρος πόιντ γκαρντ τίθεται στο περιθώριο μετά τον σάλο που προκλήθηκε από αντισημιτικό ποστάρισμα που έκανε ο Κάιρι Ίρβινγκ στα Social Media.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Νετς ο Ίρβινγκ αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει τα «πιστεύω» του, δημιουργώντας πρόβλημα στον οργανισμό και για τον λόγο αυτό και μέχρι να ολοκληρώσει μια σειρά διορθωτικών πράξεων, θα τεθεί στο περιθώριο για τουλάχιστον πέντε ματς χωρίς αμοιβή!

Αναλυτικά η ενημέρωση των Νετς αναφέρει:

«Τις προηγούμενες ημέρες, κάναμε επανειλημμένες προσπάθειες να μιλήσουμε με τον Κάιρι Ίρβινγκ και να τον κάνουμε να καταλάβει τους κινδύνους και το κακό που μπορεί να προκαλέσουν τα λόγια και οι πράξεις του, οι οποίες ξεκίνησαν από το προμοτάρισμα ταινίας που περιέχει βαθύ αντισημιτικό μίσος. Θεωρήσαμε ότι το να ακολουθήσουμε τον δρόμο της εκπαίδευσης θα ήταν το καλύτερο και θεωρήσαμε ότι θα είχαμε πρόοδο με την κοινή μας δέσμευση για την εξάλειψη του μίσους και της μισαλλοδοξίας.

Απογοητευτήκαμε σήμερα, όταν μας δόθηκε η ευκαιρία στην καθιερωμένη συνάντηση με τα media, στην οποία η Κάιρι αρνήθηκε να πει κατηγορηματικά ότι δεν έχει αντισημιτικές πεποιθήσεις, ούτε ότι αναγνωρίζει το υλικό μίσους στην ταινία. Δεν ήταν η πρώτη φορά, είχε την ευκαιρία -αλλά δεν κατάφερε- να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Το να αποτυγχάνεις να αποδοκιμάσεις τον αντισημιτισμό σε μία τέτοια ευκαιρία, είναι βαθύτατα ενοχλητικό και αντιτίθεται στις αξίες του οργανισμού μας. Θεωρούμε ότι δεν έχει θέση στους Μπρούκλιν Νετς.

Αποφασίσαμε ότι ο Καϊρί θα τιμωρηθεί χωρίς μισθό μέχρι να ικανοποιήσει μία σειρά διορθωτικών μέτρων που θα αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της συμπεριφοράς του. Η τιμωρία του δεν θα είναι μικρότερη των πέντε αγώνων».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X