Για 2-3 μέρες: Το κοινό σύμπτωμα των πλήρως εμβολιασμένων όταν κολλάνε Ομικρον 5

Για 2-3 μέρες: Το κοινό σύμπτωμα των πλήρως εμβολιασμένων όταν κολλάνε Ομικρον 5

Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2022 αύξηση των ανθρώπων που αναφέρουν το σύμπτωμα αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορωνοϊός έχει ήδη εξαπλωθεί σαν… πυρκαγιά σε όλο τον κόσμο και τα συμπτώματα είναι λίγο πολύ γνωστά: κόπωση, πονόλαιμος, πονοκέφαλος και πυρετός.

Ωστόσο, μελετώντας τα δεδομένα από την εφαρμογή για μελέτη για την παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού στη Βρετανία, του ZOE Health Study app, ειδικοί παρατήρησαν ένα κοινό σύμπτωμα μεταξύ των εμβολιασμένων που βρίσκονται θετικοί στην COVID-19: τη διάρροια.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2022 αύξηση των ανθρώπων που αναφέρουν το σύμπτωμα αυτό και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις σχετιζόταν με νόσηση από την παραλλαγή Όμικρον.

Ωστόσο, η ομάδα του ZOE επισήμανε ότι θα μπορούσε παράλληλα με την COVID να κυκλοφορεί και κάποια στομαχική ίωση. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την ομάδα, η διάρροια μπορεί να είναι ένα πρόωρο σύμπτωμα του ιού, που ξεκινά την πρώτη μέρα της μόλυνσης και επιδεινώνεται στη διάρκεια των επόμενων ημερών. “Συνήθως διαρκεί δύο με τρεις ημέρες κατά μέσο όρο, αλλά μπορεί να κρατήσει έως και επτά ημέρες στους ενήλικες”.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X