Aπίστευτα πράγματα: Πάλι αναβλήθηκε ματς του Προμηθέα Πατρών, δεν παίζει με ΠΑΟ

Aπίστευτα πράγματα: Πάλι αναβλήθηκε ματς του Προμηθέα Πατρών, δεν παίζει με ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Αυτή τη φορά το ματς του Προμηθέα Πατρών αναβλήθηκε λόγω αιτήματος της ΕΡΤ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον Προμηθέα Πατρών, καθώς αναβλήθηκε δεύτερο σερί παιχνίδι του!

Η αδυναμία εύρεσης λύσης που να εξυπηρετεί όλες τις πλευρές οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (06/11, 19.15) αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Όπως αναφέρει το Gazzetta η ΕΡΤ έθεσε ζήτημα αναβολής της αναμέτρησης επειδή δεν ήθελε να μεταδώσει τηλεοπτικά το ματς την ίδια ώρα με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Λεωφόρο και παρ’ ότι ο Προμηθέας ήταν εξ’ αρχής αντίθετος, το παιχνίδι ορίστηκε για τις 2 Ιανουαρίου, καθώς οι υπόλοιπες εναλλακτικές προτάσεις που συζητήθηκαν όπως η αλλαγή ώρας του τζάμπολ, δεν καρποφόρησαν.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των Πατρινών στο πρωτάθλημα που αναβλήθηκε και με δεδομένη την 15ήμερη διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα επιστρέψει στην αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας στις 20 Νοεμβρίου μετά από σχεδόν έναν μήνα απραξίας (το τελευταίο της παιχνίδι ήταν στις 22/10 στην Ρόδο με τον Κολοσσό).

Να θυμίσουμε πως φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου προβλέπει Final 8 με τη συμμετοχή των οκτώ πρώτων ομάδων της κατάταξης στο τέλος του πρώτου γύρου. Για αυτό το λόγο «στριμώχτηκαν» τα ματς των Πατρινών με Καρδίτσα (30/13) και Παναθηναϊκό (02/01).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X