Γκαλτιέ: «Ενημερώθηκα για όσα συνέβαιναν στη Χάιφα»

Γκαλτιέ: «Ενημερώθηκα για όσα συνέβαιναν στη Χάιφα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τελευταία λεπτά των αγώνων για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League και στο «θριλερ» για την πρώτη θέση στον όμιλο (σ.σ. που πήρε η Μπενφίκα), στάθηκε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, μετά την νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τορίνο επί της Γιουβέντους με 2-1.

«Ενημερώθηκα για όλα όσα συνέβαιναν στην Χάιφα. Εκανα δύο αλλαγές στο 68ο λεπτό, γιατί συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να νικήσουμε μετά το δεύτερο γκολ της Μπενφίκα», σχολίασε ο Γάλλος προπονητής της Παρί και πρόσθεσε: «Ενημερώθηκα ότι στο 90ο λεπτό, το σκορ ήταν 5-1 και ήμασταν στην πρώτη θέση, δύο, τρία λεπτά πριν από το τέλος. Είναι δύσκολο να τα ανατρέψεις όλα, αν και ήξερα ότι αν η Μπενφίκα σκοράρει ξανά θα ήταν περίπλοκα τα πράγματα.

Η ομάδα μου είχε μια πολύ καλή πορεία. Κάποιοι σκέφθηκαν ότι θα ήταν εύκολο να νικήσεις την Γιουβέντους, γιατί θα ήταν αποδυναμωμένη, αλλά είναι σπουδαίο επίτευγμα που την νικήσαμε δύο φορές. Οι παίκτες μου είχαν μια καλή φάση των ομίλων».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X