Φούντας: Το MLS ανακοίνωσε πως δεν τιμωρείται!

Φούντας: Το MLS ανακοίνωσε πως δεν τιμωρείται!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πειθαρχική επιτροπή του MLS δικαίωσε τον Ταξιάρχη Φούντα, καθώς δεν προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγε πως χρησιμοποίησε ρατσιστική έκφραση κατά αντιπάλου του!

Έπειτα από 42 μέρες, η πειθαρχική επιτροπή MLS αποφάνθηκε πως δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του Ταξιάρχη Φούντα, καθώς δεν αποδεικνύονται τα όσα ισχυρίστηκε ο Ντάμιον Λόου της Ίντερ Μαϊάμι!

Ο πρώην επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης και νυν της DC Γιουνάιτεντ κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση από τον Λόου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις 19 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο 59΄ υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο παικτών, με τον διεθνή επιθετικό να ξεκαθαρίζει από την πρώτη στιγμή πως δεν χρησιμοποίησε καμία ρατσιστική φράση!

Το MLS με μεγάλη καθυστέρηση ανακοίνωσε πως ο «Τάξι» μπορεί να επανέλθει άμεσα στις υποχρεώσεις του με την DC Γιουνάιτεντ, αφού δεν προέκυψαν από πουθενά οι ισχυρισμοί του αντιπάλου του. Ωστόσο όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

«Η έρευνα της λίγκας μπορεί να μην επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς που υπάρχουν, παρόλα αυτά δεν βρήκε αξιόπιστη την θέση του Φούντα στην απολογία του, όπου ισχυρίστηκε πως δεν είπε τίποτα στον αντίπαλο του σχετικά με το συμβάν».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X