Γιουνάιτεντ: Όταν ο Νέβιλ μετέφραζε την πρώτη συνέντευξη του Κριστιάνο στ' αγγλικά (VIDEO)

Γιουνάιτεντ: Όταν ο Νέβιλ μετέφραζε την πρώτη συνέντευξη του Κριστιάνο στ' αγγλικά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από τη Δευτέρα, πλάνα του Γκάρι Νέβιλ να μεταφράζει την πρώτη αγγλόφωνη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την προφανή διαμάχη τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Νέβιλ επέκρινε δημόσια τον πρώην συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, νωρίτερα αυτό το μήνα, ισχυριζόμενος ότι ήρθε η ώρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «τερματίσει τη σχέση της» με τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε αγκαλιάζοντας τους σχολιαστές του Sky Sports που εργάζονταν στο παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Χαμ την Κυριακή, εκτός από εκείνον, τον οποίο αγνόησε εμφατικά.

Ήταν μάλλον απογοητευτικό να το βλέπεις, δεδομένης της σχέσης που είχαν οι δυο τους τα τελευταία 19 χρόνια. Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ από τη Σπόρτινγκ ως 18χρονος το 2003, όταν ο Νέβιλ ήταν υψηλόβαθμο πρόσωπο στα αποδυτήρια. Ο Πορτογάλος αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα μετά τη νίκη 1-0 επί της Λέστερ τον Απρίλιο του 2004, με τον Νέβιλ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

Ο δεξιός μπακ κλήθηκε να μιλήσει στο Sky Sports, αλλά αφού άκουσε ότι ο Ρονάλντο είχε κερδίσει τo MVP, αποφάσισε να εμπλακεί στην συνέντευξη του νεαρού CR7. «Μπορείς να μιλήσεις αγγλικά, έλα», λέει ο Νέβιλ στον Ρονάλντο εκτός κάμερας. Ο νεαρός τότε σούπερ σταρ ήταν αισθητά νευρικός και επανέλαβε ότι τα αγγλικά του δεν ήταν καλά. Ο Νέβιλ προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντάς του τί ακριβώς να πει. Ο Κριστιάνο κατά ειρωνικό τρόπο δεν ήξερε τι σήμαινε η λέξη «αυτοπεποίθηση». Ο Νέβιλ επαίνεσε τον Πορτογάλο για τη διαχείριση της πρώτης του συνέντευξης, πριν του δώσει ένα μπουκάλι σαμπάνια και αναλάβει ξανά να μιλήσει στις κάμερες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X