Αλβανός: «Πήραμε καλή διαφορά τερμάτων, πάμε για την πρόκριση στην Ολλανδία»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βριλήσσια
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί της Χάρι Απ και τον επαναληπτικό που ακολουθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μίλησε για τη νίκη επί της Χάρι Απ και τόνισε πως η ομάδα του χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να βρει τα πατήματα της μέσα στο παιχνίδι.

Παράλληλα μιλώντας στο aek.gr αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό του Σαββάτου και για το αν θα πρέπει να αλλάξει κάτι στην εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Η Hurry Up ήταν ένας αντίπαλος που από όσα είχαμε δει, τον περιμέναμε λίγο πιο αδύναμο και παρασυρθήκαμε από κάποια εικόνα που είχαμε. Παρόλα αυτά έδειξε μαχητικότητα και ότι είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό level, έχοντας αρκετούς ποιοτικούς παίκτες. Μας πήρε χρόνο να βρούμε τα πατήματα μας, ιδιαίτερα στην άμυνα, καθώς είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε 16 γκολ σε ένα ημίχρονο. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα και περιορίσαμε τον αντίπαλο, ανέβηκε η απόδοσή μας και πήραμε μια καλή διαφορά τερμάτων».

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι για το επόμενο παιχνίδι στην Ολλανδία:

«Ίσως θα πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Τώρα ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο αντίπαλος και θα πρέπει όλοι να αποδώσουμε ότι μπορούμε».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X