Ακινφέουα: Ο πιο... βαρύς φορ κάνει στροφή στο wrestling

Ακινφέουα: Ο πιο... βαρύς φορ κάνει στροφή στο wrestling
Photo Credits: INTIME

O Αντεμπάγιο Ακινφέουα κρέμασε μεν τα παπούτσια του, αλλά το γυρίζει στο wrestling.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντεμπάγιο Ακινφέουα είχε γίνει viral λόγω της καθ’ όλα αξιόλογης καριέρας που έκανε ως φορ στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας παρά τα αρκετά παραπανίσια (για επαγγελματία ποδοσφαιριστή) κιλά του. Στα 40 του, προ λίγων μηνών, έβαλε τέλος στην καριέρα του ως παίκτης της Γουίκομπ μετρώντας 233 γκολ σε 794 επίσημες εμφανίσεις.

Όμως ο Άγγλος με ρίζες από τη Νιγηρία άσος θα παραμείνει στον κόσμο του θεάματος. Όπως έγινε γνωστό, έκανε στροφή στο χώρο της επαγγελματικής πάλης, το γνωστό σε όλους wrestling. Μάλιστα, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε έναν αγώνα επίδειξης στις 27 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

«Πάντα μου άρεσε το wrestling. Ο Άντονι Ογκόγκο (επαγγελματίας wrestler και χάλκινος ολυμπιονίκης της πυγμαχίας το 2012 στο Λονδίνο) είναι φίλος μου. Μια μέρα με ρώτησε αν ήθελα να το δοκιμάσω και το αποφάσισα. Μου αρέσει η προπόνηση και το απολαμβάνω. Το wrestling είναι εθιστικό», τόνισε ο Ακινφέουα, που σίγουρα όποιον βρει απέναντί του στο ρινγκ δεν θα καλοπεράσει.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X