Ζουνίνιο: «Σιχαίνομαι να βλέπω παίκτες όπως ο Νεϊμάρ να υποστηρίζουν φασίστες»

Ζουνίνιο: «Σιχαίνομαι να βλέπω παίκτες όπως ο Νεϊμάρ να υποστηρίζουν φασίστες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο τάχθηκε ανοιχτά υπέρ Λούλα και κατά Μπολσονάρο στις εκλογές της Βραζιλίας που κέρδισε ο πρώτος. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε σπουδαίος μέσος, που έμεινε στην ιστορία για τις καταπληκτικές εκτελέσεις φάουλ, κατακεραύνωσε παίκτες όπως ο Νεϊμάρ που ήταν στο πλευρό του ακροδεξιού ηττημένου.

«Σιχαίνομαι να βλέπω παίκτες όπως ο Νεϊμάρ να υποστηρίζουν φασίστες. Όλο εμείς προερχόμαστε από χαμηλά, πώς μπορείς να περάσεις στην άλλη πλευρά; Πρέπει πάνω από όλα να έχεις αξιοπρέπεια. Ο Μπολσονάρο άνοιξε πολλές φορές το στόμα του και μίλησε με προκατάληψη. Πολλοί υποστηρικτές του όπως ο Νεϊμάρ σκέφτονται ότι έφτασαν εκεί που έφτασαν με τη δουλειά και το ταλέντο τους. Έχουν κάθε δικαίωμα να το πιστεύουν αυτό, αλλά ξεχνούν ότι κάποτε ήταν φτωχοί. Όταν ζεις ανάμεσα στην ελίτ, αυτό κυριαρχεί στη σκέψη σου. Εγώ είμαι στο πλευρό των απλών ανθρώπων», τόνισε ο Ζουνίνιο.

Πέραν του Νεϊμάρ, τον Μπολσονάρο υποστήριξαν δημόσια οι Ριβάλντο, Ντάνι Άλβες, Λούκας Μόουρα και Φελίπε Μέλο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X