ΑΕΚ: Ο Αραούχο «ντύθηκε» Ντέμης, η ομοιότητα των πανηγυρισμών σε μεγάλα ματς

ΑΕΚ: Ο Αραούχο «ντύθηκε» Ντέμης, η ομοιότητα των πανηγυρισμών σε μεγάλα ματς
Photo Credits: INTIME

Η ένταση στους πανηγυρισμούς του Σέρχιο Αραούχο, έφεραν στο νου (ξανά) τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικές φορές, η ζωή κάνει κύκλους. Στην ιστορία της ΑΕΚ, αυτή η φανέλα με το 11 που έχει γίνει φετίχ, μπορεί να κάνει τον κόσμο της να ενθουσιάζεται. Αλλά και παράλληλα, να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να αναδεικνύει παίκτες σε σημεία αναφοράς. Με διαφορά 25 ετών, ο πανηγυρισμός του Σέρχιο Αραούχο, έφερε στο νου άμεσους συνειρμούς με όσα έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης – που τον παρακολουθούσε από την εξέδρα – σε ένα ματς σημαντικό για την ΑΕΚ.

Τότε, στο μακρινό πλέον 1997, ήταν η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ηταν η εποχή που κορυφωνόταν η αντιπαλότητα των δύο ομάδων, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να επιβάλουν τη δική τους κυριαρχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Νικολαΐδης είχε απαρνηθεί τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του ’96 και στις 13 Ιανουαρίου του 1997 είχε έρθει η ώρα για την πρώτη μεγάλη στιγμή του απέναντι στην ομάδα του Πειραιά.

Σε ένα ματς έντονα φορτισμένο, κυρίως λόγω της πρώτης παρουσίας του Μπάγεβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, σε ένα γήπεδο λασπωμένο που έβγαζε σπίθες από το πάθος και την ένταση, ο Νικολαΐδης ήταν εκείνος που οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη.

Δείτε περισσότερα για τους πανηγυρισμούς του Αραούχο και του Ντέμη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X