Το 5λεπτο VIDEO του enwsi.gr με όλα τα κραγκιοζιλίκια του Λουτσέσκου προς τον κόσμο της ΑΕΚ

Το 5λεπτο VIDEO του enwsi.gr με όλα τα κραγκιοζιλίκια του Λουτσέσκου προς τον κόσμο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να βάλει φωτιά στο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσει και να κάνει τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια. Αυτά που τον έχουν κάνει γνωστό κατά την παρουσία του στην Ελλάδα.

Κατά την πρώτη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν έτρεξε προς την κερκίδα οργανωμένων οπαδών της Ένωσης για να τους προκαλέσει και να τινάξει το ματς στον αέρα. Έπειτα, πολύ προκλητικά και με συνοδεία μπράβων του ΠΑΟΚ έκανε… βόλτες σε όλες τις γωνίες του αγωνιστικού χώρου, ενώ έτρεξαν πάνω άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ για να σταματήσει ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Μάλιστα, τον πλησίασαν Γαλανόπουλος-Μάνταλος-Τζαβέλλας για να του ζητήσουν να σταματήσει άμεσα, ώστε να μην απαντήσουν χειρότερα οι οπαδοί και εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Σε όλες αυτές τις βόλτες του έκανε τον… σταυρό του και απορούσε γιατί γίνεται τόσος ντόρος στο γήπεδο και γιατί του ζητούν να απομακρυνθεί. Ακουμπούσε το χορτάρι για να δει σε τι κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος και άλλα πολλά γραφικά πάντα υπό τις ύβρεις των φίλων της ΑΕΚ.

Δείτε το 5λεπτο VIDEO του enwsi.gr με όλα τα κραγκιοζιλίκια του Λουτσέσκου προς τον κόσμο της ΑΕΚ:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X