Χάνει από την Δεκελείας και ο ΠΑΟΚ, σε τιμές ευκαιρίας

Χάνει από την Δεκελείας και ο ΠΑΟΚ, σε τιμές ευκαιρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League στο πρώτο της ντέρμπι στο νέο της «σπίτι».

Η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό (0-2) με τα γκολ του Λιβάι Γκαρσία διεύρυνε το σερί της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στα έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κόντρα στον ΠΑΟΚ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν με «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Σύμμαχος τους θα είναι και η Νέα Φιλαδέλφεια, που θα είναι κατάμεστη για το πρώτο ντέρμπι ύστερα από την επιστροφή. Η έδρα θα είναι και το βασικό «όπλο» για να μπει τέλος στο αρνητικό σερί κόντρα στους Θεσσαλονικείς που είναι αήττητοι (7-5-0) στα τελευταία δώδεκα ντέρμπι «δικεφάλων».

Ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να κάνει κάποιες προσαρμογές στο τακτικό κομμάτι λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Ωστόσο, η βασική λογική της ομάδας δεν θα αλλάξει. Η ένταση μεσοεπιθετικά και το πρέσινγκ στο build-up του «δικέφαλου του Βορρά» θα είναι τα σημεία που θα χτυπήσει ξανά η ΑΕΚ.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει περισσότερες κλεμμένες μπάλες κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ενώ κρατάει μακριά από τη δική της τον αντίπαλο. Κάπως έτσι η ομάδα του Αλμέιδα έχει καταφέρει να επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ παράλληλα το σκορ κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα (4/4 Under 2.5). To Combo Bet 1 & Under 3.5 προσφέρεται στο 2.25.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην γραμμή «κρούσης» της ΑΕΚ έχει πάρει ο Λιβάι Γκαρσία. Το «πείραμα» του Αλμέιδα με τη χρησιμοποίηση του 25χρονου σε θέση φορ αποδίδει καρπούς, με τον παίκτη όχι μόνο να δείχνει χαρούμενος με την αλλαγή, αλλά και να προσφέρει χρήσιμα γκολ στην ομάδα του. Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος. Η νίκη της ΑΕΚ με σκόρερ τον Λ.Γκαρσία πληρώνει 4.33.

Ο ΠΑΟΚ ενόψει ντέρμπι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στα άκρα της άμυνας ύστερα από τους τραυματισμούς των Λύρατζη και Τσαούση, ενώ εκτός παραμένει και ο Βιεϊρίνια.

Η «Ένωση» που χρησιμοποιεί αρκετά τα άκρα της, τόσο με τον Ελιάσον, όσο και με τον Γκατσίνοβιτς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κενά. Άλλωστε το έκανε σε όλα της τα παιχνίδια στο νέο γήπεδο (Ιωνικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα) όπου πίεσε ασφυκτικά κάθε αντίπαλο με αποτέλεσμα να κερδίσει 31 κόρνερ. Το Over 6.5 κόρνερ της ΑΕΚ στο ματς κοστολογείται στο 2.90.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X