Άρης: Αποστολή με Καμάτσο και Ροντρίγκεζ ενόψει ΟΦΗ

Άρης: Αποστολή με Καμάτσο και Ροντρίγκεζ  ενόψει ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Αποστολή με Καμάτσο και Ροντρίγκεζ στον Άρη ενόψει ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποστολή με Καμάτσο και Ροντρίγκεζ στον Άρη ενόψει ΟΦΗ.

Με την προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (30/10, 20:30 – “Κλεάνθης Βικελίδης”), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Άλαν Πάρντιου για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Έντουιν Ροντρίγκεζ ενώ κι ο Ραφαέλ Καμάτσο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του 61χρονου Άγγλου τεχνικού για το παιχνίδι με τους Κρητικούς αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Νταμπό, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Καμάτσο, Ροντρίγκεζ, Χατζηιωάννου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ζερβινιό και Λουίς Πάλμα, αλλά και ο τραυματίας Σεΐκ Ντουκουρέ. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Προέτρεψε δε τον κόσμο της ομάδας να προστατεύσει με κάθε τρόπο την έδρα, αποφεύγοντας το άναμμα πυρσών και καπνογόνων, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X