ΑΕΚ: Οι έξι «νέοι» στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» που δεν είναι ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Οι έξι «νέοι» στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η «Αγιά Σοφιά OPAP Arena» που δεν είναι ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Οι έξι «νέοι» της ΑΕΚ στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο παράγοντας «Αγιά Σοφιά ΟPAP Arena».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ώρες γίνεται πολλή κουβέντα για την παράδοση που έχει χτίσει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό την ψυχολογία της Ένωσης.

Ωστόσο μιλάμε, πλέον, για μία διαφορετική ΑΕΚ και σε άλλο γήπεδο… Κατ’ αρχήν στο κυριακάτικο (30/10, 19.30) ντέρμπι υπάρχει ο παράγων έδρα. Πλέον, η ΑΕΚ δεν θα παίξει στο ντέρμπι στο παγωμένο, άχαρο, όπως το χαρακτήρισε πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ΟΑΚΑ, αλλά το σπίτι της, στην OPAP Arena. Ένα γήπεδο που δεδομένα της δίνει άλλη δυναμική, όπως έχουν παραδεχθεί πολλάκις οι παίκτες της στις δηλώσεις τους.

Και πάμε στο ρόστερ… Η ΑΕΚ θα παίξει ουσιαστικά με «άλλη» ενδεκάδα. Αν θέλετε αριθμητικά με πάνω από 50% νέους παίκτες το ντέρμπι με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Και επειδή αναρωτιέστε πόσοι και ποιοι είναι αυτοί; Πάμε στην άμυνα… Θα είναι άλλη κατά τα τρία τέταρτα. Οι Βίντα, Μουκουντί και Σιντιμπέ θα παίξουν για πρώτη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X