Νεϊμάρ σε Άντονι μετά την κριτική για τα «ζογκλερικά» του: «Μην αλλάξεις τίποτα»

Νεϊμάρ σε Άντονι μετά την κριτική για τα «ζογκλερικά» του: «Μην αλλάξεις τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίδειξη τεχνικής του Άντονι με τη χαρακτηριστική του ντρίμπλα στο ματς κόντρα στη Σέριφ κρίθηκε άσκοπη από μεγάλη μερίδα των φιλάθλων στα social media, αλλά ο Νεϊμάρ ήταν ένας από εκείνους που την εκτίμησαν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Σέριφ Τιρασπόλ στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-0, αλλά το highlight που έκανε τον μεγαλύτερο «ντόρο» ήταν με διαφορά η φαντεζί ενέργεια του Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος έχει βρει το δικό του «κόλπο»-σήμα κατατεθέν με την μπάλα, στριφογυρίζοντας με αυτήν κολλημένη στο πόδι του και το επέδειξε άλλη μια φορά στο περασμένο ματς του Europa League, δίχως πίεση και αποτέλεσμα πρακτικά, καθώς δεν ντρίμπλαρε αντίπαλο ούτε δημιούργησε κάποιο «ρήγμα».

Στον απόηχο της κίνησής του επικράτησε έντονη κριτική, με τον Πολ Σκόουλς, μάλιστα, να χαρακτηρίζει «κλόουν» τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Ο ίδιος, πάντως, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το ποιος είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό τον προέτρεψε να κάνει και ο συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας, Νεϊμάρ.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος μιλά την ίδια… γλώσσα της ποδοσφαιρικής αλεγρίας στο χορτάρι, ανέβασε story στο Instagram και ζήτησε από τον Άντονι να συνεχίσει έτσι, παίζοντας με θάρρος και χαρά για το παιχνίδι.

«Συνέχισε, μην αλλάξεις τίποτα! Ψηλά το κεφάλι, μόνο θράσος και χαρά»

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X