Τρινκιέρι: «Οι παίκτες που έπαιξαν Eurobasket είναι… πεθαμένοι»

Τρινκιέρι: «Οι παίκτες που έπαιξαν Eurobasket είναι… πεθαμένοι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος τόνισε πως δεν νιώθει καθόλου ανασφαλής για τη θέση, μετά το 0-5 των Βαυαρών.

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής υπεραμύνθηκε τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς για τη μέτρια μέχρι στιγμής παρουσία του –βάσει τα δικά του δεδομένα- λέγοντας ότι όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ θα χρειαστούν δύο μήνες για να βρουν ρυθμό.

«Μπορείς να κριτικάρεις έναν παίκτη όπως ο Λούτσιτς αλλά όταν το κάνεις θα πρέπει να είσαι δίκαιος και να μην ξεχνάς ότι οι παίκτες που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ είναι… πεθαμένοι. Και όχι μόνο οι δικοί μου, αλλά όλοι. Θα τους πάρει περίπου δύο μήνες για να συνέλθουν. Μπορεί να σκοράρει, μπορεί να χάσει τα σουτ, αλλά πάντα δίνει κάτι στην ομάδα», ήταν η απάντηση του Ιταλού κόουτς σε ερώτηση για την μέχρι τώρα παρουσία του Λούτσιτς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X