Δήλωση σοκ του προέδρου του Ηρακλή: «Ο Ολυμπιακός μας τράβηξε το αυτί για τον Μπένετ» (AUDIO)

Δήλωση σοκ του προέδρου του Ηρακλή: «Ο Ολυμπιακός μας τράβηξε το αυτί για τον Μπένετ» (AUDIO)

«Εμείς, επειδή ψήφισε ο Λεουτσάκος για την αλλαγή στον Μπένετ, ο Ολυμπιακός μας τράβηξε τ’ αυτί», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δήλωση σοκ του προέδρου του Ηρακλή: «Ο Ολυμπιακός…»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, έκανε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου μιλώντας στον στον ραδιοφωνικό σταθμό, LIBERO 107.4 για τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βλάπτουν τις άλλες ομάδες, δίκην της «κόντρας» των ισχυρών.

«Όταν μαλώνουν μεταξύ τους, για μητρώα και ποιος θα κάνει κουμάντο στην ΕΠΟ, πώς να προχωρήσουμε; Τρεις – τέσσερις ομάδες κονταροχτυπιούνται και την πληρώνουμε όλοι οι άλλοι. Εμείς της Σούπερ Λιγκ 2, επειδή ψήφισε ο Λεουτσάκος για την αλλαγή στον Μπένετ, ο Ολυμπιακός μας τράβηξε τ’ αυτί. Και τον Ιούλιο που ήταν να πάρουμε τα λεφτά απ’ το στοίχημα, δεν τα πήραμε. Απ’ την όλη ιστορία, είμαι απογοητευμένος. Έπρεπε να ξεκινήσουμε απ’ τις 11 Ιουλίου και ξεκινάμε Νοέμβριο και βλέπουμε. Καθίσαμε να μιλήσουμε με την ΕΡΤ και μας έλεγαν πως παίρνετε τα λεφτά του ελληνικού λαού κι αυτοί οι πέντε που ήταν απέναντί μας παίρνουν πιο πολλά τον χρόνο απ’ τις ομάδες!», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσο για την υπόθεση του Ηρακλή υποστήριξε ότι «δεν έχει τελειώσει τίποτα, βιάστηκε ο κ.Παπαδόπουλος να βγει και να βγάλει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες μιας συμφωνίας που για να επικυρωθεί θέλει ακόμη πολύ δρόμο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X