Γιούγκεν Κλοπ: Πρόστιμο 30.000 λίρες για την κόκκινη κάρτα το ντέρμπι

Γιούγκεν Κλοπ: Πρόστιμο 30.000 λίρες για την κόκκινη κάρτα το ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

 Πρόστιμο 30.000 λιρών (34.610 ευρώ) επιβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) στον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόστιμο 30.000 λιρών (34.610 ευρώ) επιβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) στον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, για τη φραστική επίθεση στον βοηθό διαιτητή και στον διαιτητή  Άντονι Τέιλορ, κατά τη νίκη με 1-0 εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, στις 16 Οκτωβρίου.

Ο Κλοπ αντίκρισε κόκκινη κάρτα για την πράξη του αυτή, που έκανε εξαιτίας εντός φάουλ που δεν δόθηκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ, στα τέλη του δευτέρου ημιχρόνου στο Άνφιλντ.

«Επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 λιρών στον Γιούργκεν Κλοπ για παραβίαση του Κανονισμού Ε3 της FA κατά τη διάρκεια του αγώνα της Premier League της Λίβερπουλ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022», ανέφερε η FA σε ανακοίνωσή της.

«Ο μάνατζερ αποδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του στο 86ο λεπτό ήταν ακατάλληλη», πρόσθεσε.

Ο Γερμανός ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι και είπε ότι έπρεπε να είχε αντιμετωπίσει διαφορετικά την κατάσταση.

Η Λίβερπουλ, όγδοη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς σε 11 αγώνες, φιλοξενεί το Σάββατο τη -18η- Λιντς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X