Το VAR στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν ξεφτίλισε κάθε παπαγαλάκι από το λιμάνι! (VIDEO)

Το VAR στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβερκούζεν ξεφτίλισε κάθε παπαγαλάκι από το λιμάνι! (VIDEO)

H προπαγάνδα του Ολυμπιακού ξεφτιλίστηκε γι' ακόμη μια βραδιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια βραδιά που εξέθεσε κάθε παπαγαλάκι του Ολυμπιακού ήταν η χθεσινή στο UEFA Champions League, λόγω των όσων έγιναν στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λεβερκούζεν στο Μετροπολιτάνο.

Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με 2-2, με τους «ροχιμπλάνκος» να μένουν εκτός συνέχειας Champions League και να καλούνται τελευταία αγωνιστική να παλέψουν για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ωστόσο είχαν την ευκαιρία τους στο ακροτελεύτιο λεπτό του ματς να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς μετά το σφύριγμα της λήξης ο Τουρπέν έδειξε το σημείο του πέναλτι, μετά από παρέμβαση του VAR.

Ο Καράσκο έχασε το πέναλτι, ενώ στη συνέχεια ούτε ο Σαούλ, ούτε ο Ρεϊνίλντο μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο η συγκεκριμένη φάση μας θύμισε αρκετά τα όσα ζήσαμε στο πρόσφατο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Εκεί που τα παπαγαλάκια του Ολυμπιακού κατηγόρησαν τον Σιδηρόπουλο γιατί βιάστηκε (!) να σφυρίξει τη λήξη.  Στην τελευταία φάση του αγώνα οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι για μία μονομαχία μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε Μάνταλο και Σουάρεθ.


Ο Σιδηρόπουλος έδειξε τη λήξη του αγώνα, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι θα έπρεπε να περιμένει να δει την απόφαση του VAR, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς όπως είδαμε και χθες στη Μαδρίτη ο VAR μπορεί κανονικά να καλέσει τον διαιτητή εάν και εφόσον κρίνει ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

Η μοναδική περίπτωση που, βάσει κανονισμού, δεν θα μπορούσε να δοθεί ενδεχόμενο πέναλτι, ήταν να έχει αποχωρήσει και ο διαιτητής για τα αποδυτήρια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X