Ρόμα: Χωρίς τον Μάτιτς κόντρα στην Ελσίνκι

Ρόμα: Χωρίς τον Μάτιτς κόντρα στην Ελσίνκι
Photo Credits: INTIME

Η Ρόμα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νεμάνια Μάτιτς λόγω τραυματισμού, για τον αγώνα με την Ελσίνκι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις υπηρεσίες του Νεμάνια Μάτιτς θα στερηθεί η Ρόμα για το παιχνίδι με την Ελσίνκι, την Πέμπτη (27/10, 22:00). Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο παίκτης των «Τζιαλορόσι» ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η Ρόμα αναχώρησε με προορισμό την Φινλανδία από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης σήμερα το απόγευμα, χωρίς τον τραυματία Σέρβο μέσο. Αντίθετα, οι Λορέντζο Πελεγκρίνι και Ρικ Κάρσντορπ ταξίδεψαν με την ομάδα παρά το γεγονός πως δεν βρίσκονταν σε πλήρη φόρμα.

Ο Ιταλός μέσος είχε κι αυτός πρόβλημα από το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι (0-1), ενώ ο Ολλανδός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Για τους Ρωμαίους, εκτός παραμένουν τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Πάουλο Ντιμπάλα και Τζίνι Βαινάλντουμ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X