Φαν Ντάικ: «Φυσικά και δεν πάμε στο Άμστερνταμ για να αμυνθούμε»

Την τελευταία φορά που ο Φαν Ντάικ πήγε στο "Καμπ Νού" έφαγε 6 γκολ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Φαν Ντάικ εκπροσώπησε την Λίβερπουλ στην συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φαν Ντάικ εκπροσώπησε την Λίβερπουλ στην συνέντευξη Τύπου εκεί όπου τόνισε πως οι «κόκκινοι» έχουν προετοιμαστεί καλά ώστε να φύγουν με το «διπλό» από στο Άμστερνταμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Ντάικ:

«Προφανώς δεν είναι κάτι που μας αρέσει να χάνουμε και θέλουμε να το βελτιώσουμε ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ένταση που πάντα θέλουμε να δείχνουμε, αύριο. Το χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, εντός ή εκτός. Κάθε παιχνίδι είναι ένα δύσκολο έργο και ένα διαφορετικό ζητούμενο. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα εκτός έδρας αποτελέσματα και να το κάνουμε από αύριο. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η Liverpool και ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. »

«Φυσικά και δεν ερχόμαστε εδώ για να αμυνθούμε ή απλά να πάρουμε την ισοπαλία, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας και να φροντίσουμε να περάσουμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνουμε την περίσταση. Όλοι θέλουν να είναι σε αυτό το επίπεδο. Ψάχνουμε για ένα σταθερό επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια. Προφανώς είχαμε πισωγυρίσματα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X