Λεβαντόφσκι: «Δεν είμαι μηχανή ούτε ζώο»

Λεβαντόφσκι: «Δεν είμαι μηχανή ούτε ζώο»
Photo Credits: INTIME

«Δεν είμαι μηχανή ούτε ζώο», δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν απίστευτο σύλλογο, σε μια απίστευτη ομάδα. Ο κόσμος πιστεύει σε εμένα και βιώνω όμορφα συναισθήματα. Είμαι σίγουρος ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.» Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”, με αφορμή την κατάκτηση του τροπαίου «Γκερντ Μίλερ», ως πρώτος σκόρερ της προηγούμενης σεζόν, 2021/22 (57 γκολ).

«Δεν υπάρχουν μόνο εύκολες στιγμές και τότε πρέπει να ξέρεις πώς να κάνεις κάτι μοναδικό και ενστικτώδες. Είναι να έχεις τα μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Θα έλεγα ότι το ένστικτό μου είναι πάντα σε εγρήγορση. Μπορείς να έχεις ένα φυσικό ταλέντο, κάτι που σε κάνει διαφορετικό, ναι, αλλά το ένστικτο δεν αποκτάται ποτέ. Όταν ήμουν μικρός, σκόραρα πολλά γκολ και δεν ήμουν ποτέ ικανοποιημένος», τόνισε ο Πολωνός διεθνής επιθετικός.

«Το ένστικτο, η προσωπικότητα, η ανθρώπινη φύση, όλα μαζί κάνουν τον παίκτη που είσαι. Ποτέ δεν φοβάμαι. Δεν είμαι τέλειος, αλλά αποφεύγω τον φόβο, αν μένεις μαζί του είναι μία κακή αρχή. Σκέφτομαι επίσης πως θα έρθουν τα πράγματα, κάτι που μου επιτρέπει να κάνω ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός και βελτιώνει τον χρόνο αντίδρασής μου», πρόσθεσε, ενώ μίλησε και για την ψυχική υγεία:

«Τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να σε σταματήσουν, να σε περιορίσουν. Πρέπει να κάνω αρκετή διανοητική δουλειά, ώστε ό,τι κι αν συμβεί, να μπορώ να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Δεν είμαι μηχανή ούτε ζώο αλλά άνθρωπος, με όλη του την πολυπλοκότητα, έχω κακές μέρες και τα δικά μου προβλήματά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X