Μαρσέλο: 8 στα 11 εκτός αποστολής και… 70 λεπτά συμμετοχής η «βόμβα» του Μαρινάκη!

Μαρσέλο: 8 στα 11 εκτός αποστολής και… 70 λεπτά συμμετοχής η «βόμβα» του Μαρινάκη!

Ο Μαρσέλο δεν έχει βγάλει στο χορτάρι ούτε καν 90λεπτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτέλεσε δίχως άλλο τη μεταγραφή του καλοκαιρού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Του καλοκαιριού; Ας πούμε της… δεκαετίας για να είμαστε μέσα.

Δεν έρχεται άλλωστε κάθε μέρα στην “ταπεινή” Super League παίκτης με πέντε Τσάμπιονς Λιγκ στο παλμαρέ του, εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης, που μέχρι πριν λίγους μήνες φορούσε την πιο “βαριά” φανέλα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Να όμως που έγινε, ο Ολυμπιακός στις 3 Σεπτεμβρίου επισημοποιούσε τη βόμβα μεγατόνων με τον 34χρονο άσο, σε μία μεταγραφή που όπως είναι φυσικό προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως. Και πώς όχι άλλωστε…

Πλέον, κοντεύουν δύο μήνες από τη στιγμή που το “Καραϊσκάκη”… παραληρούσε από χιλιάδες φίλους των Πειραιωτών που συγκεντρώθηκαν στην παρουσίαση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ για να τον αποθεώσουν. Και τι έγινε σε αυτούς τους δύο μήνες; Ο Μαρσέλο δεν έχει βγάλει στο χορτάρι ούτε καν 90λεπτο, όσο διαρκεί δηλαδή ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Έπαιξε σε όλα κι όλα τρία παιχνίδια, από τα δέκα (και θα γίνουν 11 στη Γερμανία) που έδωσε η ομάδα του.

Κι αυτό μάλιστα ενώ η ανάγκη απόκτησης αριστερού μπακ από τους Ερυθρόλευκους “φώναζε” εδώ και καιρό, καθώς ο Ρέαμπτσιουκ εμφανίζεται σκιά του εαυτού του τη φετινή σεζόν, αποτελώντας -σχεδόν- σταθερά μία από τις “τρύπες” στην άμυνά του. Κάπως έτσι ο Μολδαβός που δείχνει από τα ματς του καλοκαιριού κιόλας “σκασμένος”, κοντεύει να αφήσει τα… πνευμόνια του στο χορτάρι, βλέποντας τον Μαρσέλο -που ήρθε θεωρητικά για να τον “εκτοπίσει”- να βρίσκεται μεταξύ πάγκου, εξέδρας και… φυσιοθεραπευτηρίου.

Τρεις… κολοβές συμμετοχές και 8 ματς εκτός αποστολής

Για να δούμε τον Μαρσέλο για πρώτη φορά αγωνιζόμενο με τα ερυθρόλευκα, έπρεπε να περάσει περισσότερο από ένας μήνας. Όλο αυτό το διάστημα υποτίθεται πως έκανε αγώνα δρόμου για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, μιας και ήταν ανενεργός όλο το καλοκαίρι. Ενδιάμεσα δε, είχε ταλαιπωρηθεί κι από μία θλάση, που όμως είχε μείνει… κρυφή από την πειραϊκή ΠΑΕ, άγνωστο για ποιον λόγο.

Για πρώτη φορά σε αποστολή μπήκε με τη συμπλήρωση ακριβώς ένα μήνα στο Λιμάνι. Συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Ατρόμητο (2/10), τον οποίο παρακολούθησε βέβαια από τον πάγκο.

Κι όταν τον είδαμε για πρώτη φορά να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ, η εικόνα του ήταν το λιγότερο στενάχωρη, για όλους εκείνους που τον θαύμαζαν για χρόνια να κάνει… όργια με τη Ρεάλ. Ένα ξεκάθαρο “φάουλ” από τον Μίτσελ, που εξέθεσε πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ουσιαστικά άφησε την ομάδα του με… δέκα παίκτες κι όπως θυμόμαστε, πάτησε χορτάρι με το ματς στο 0-0 και το σκορ στο τέλος έγραψε 0-3!

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X