ΑΕΚ: Για το απόλυτο (18:00) με Βριλήσσια πριν την Ευρώπη

Εικόνες από Διομήδης Άργους- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει σήμερα το 5 στα 5 απέναντι στα Βριλήσσια πριν στρέψει την προσοχή της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Χάρι Απ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη στη Νέα Κίο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται σήμερα στις 18:00 τα Βριλήσσια στο «Γ. Κασιμάτης» για την 5η αγωνιστική της Handball Premier.

Η «Ένωση» θέλει να πανηγυρίσει την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και να στρέψει στη συνέχεια την προσοχή της στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος απέναντι στην Χάρι Απ. Το παιχνίδι με τα Βριλήσσια άλλωστε ορίστηκε για σήμερα δεδομένου πως την Κυριακή η ομάδα ξεκινάει την πορεία της στον 2ο γύρο του EHF European Cup.  Η ομάδα ολοκλήρωσε χθες χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με τον προπονητή της ΑΕΚ να ζητάει από τους παίκτες του σοβαρότητα και συγκέντρωση και σε καμία περίπτωση να μην πιστέψουν πως η νίκη θα έρθει χωρίς «μάχη» και προσπάθεια. Στην αποστολή επανέρχεται ο Γιάννης Καλόμοιρος ενώ ο Αλέξης Αλβανός άφησε εκτός τον νεαρό Καλύβα.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Λούκας Ρογκούλσκι αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη πάντα να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και να παίρνει τα αποτελέσματα: «Κόντρα στα Βριλήσσια παίξαμε στην περίοδο προετοιμασίας, οπότε είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε. Μέσα σε λίγες ημέρες, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε αρκετά παιχνίδια, αλλά είμαστε πανέτοιμοι για το καθένα ξεχωριστά και θα αγωνιστούμε στο 100% για να φέρουμε νίκες στην ΑΕΚ. Είμαστε στην ΑΕΚ και είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε και να παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο κάθε φορά». Σε ότι αφορά τα εισιτήρια θα διατίθενται έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και κοστίζουν μόλις 5 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Tετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Handball Premier (5η αγωνιστική)

Σπίτι του Χάντμπολ 17:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic

Τζαφερόπουλος- Θεοδοσίου, Μιχαηλίδης

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΠΑΟΚ

Πατιός- Πήτας, Μπουγιάκας

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΕΚ- ΕΣΝ Βριλλησίων

Γερουλάνος- Γερουλάνος, Κυριακούλιας

Ηλιούπολης 21:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους (κεκλεισμένων των θυρών)

Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Μίγκας

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X