ΠΑΟΚ: Τα «κεφάλια μέσα» ενόψει ΑΕΚ - Θεραπεία για Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Τα «κεφάλια μέσα» ενόψει ΑΕΚ - Θεραπεία για Ζίβκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Τα «κεφάλια μέσα» στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της OPAP Arena με την ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «κεφάλια μέσα» στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (30/10) εναντίον της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ξεκίνησαν σήμερα (25/10) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Έκανε θεραπεία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο κυριακάτικο (23/10) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή της μπάλας και την τακτική, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο τελευταίο κομμάτι.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ξεκίνησαν θεραπείες για να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς που αποκόμισαν από τον αγώνα κόντρα στους Αρκάδες.

Θεραπεία έκανε κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στα δάχτυλα του ποδιού, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια τρέξιμο και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αύριο (26/10), ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X