Κόντε κατά Γιουνάιτεντ: «Πώς γίνεται να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με Ρονάλντο, Βαράν, Σάντσο;»

Κόντε κατά Γιουνάιτεντ: «Πώς γίνεται να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο με Ρονάλντο, Βαράν, Σάντσο;»
Photo Credits: INTIME

Απορημένος για το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο εμφανίστηκε ο Κόντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον εκνευρισμό του μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στην οποία ανέφερε πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, εξέφρασε στη Συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League, ο Αντόνιο Κόντε.

Αναλυτικά είπε:

«Εκπλήσσομαι που λέτε ότι Γιουνάιτεντ και Τσέλσι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Μόλις πριν δύο χρόνια η Τσέλσι πήρε το Champions League και η Γιουνάιτεντ τερμάτισε δεύτερη στην Premier. Αν αυτές οι ομάδες που ξοδεύουν τόσα λεφτά βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, δεν ξέρω ποιους θεωρείτε διεκδικητές. Μάλλον το βλέπουμε αλλιώς. Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Εμείς τον προηγούμενο Νοέμβρη ήμασταν 9οι και παίζαμε στο Conference League. Η Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο ενώ έχουν Ρονάλντο, Βαράν, Σάντσο; Ελπίζω και εμείς να βρεθούμε σε μεταβατικό στάδιο.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, διότι είδαμε το καλοκαίρι πόσες πολλές ομάδες ενισχύθηκαν ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια. Έχουμε τεράστιο ανταγωνισμό και νομίζω πως άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται τη σημασία του να φέρουμε σημαντικούς και καλούς ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X