Τσάβι: «Αν πάμε στο Europa League, θα παίξουμε για να το σηκώσουμε»

Τσάβι: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο από τον Πέδρι»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι μίλησε για τους στόχους της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος ο Τσάβι για την Μπαρτσελόνα.

Ο κόουτς των «Μπλαουγκράνα» μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά:

«Είμαι πάντα θετικός, αλλά, όταν δεν εξαρτάται πλέον από εσένα, δεν είσαι τόσο θετικός. Είναι λογικό, είναι ανθρώπινο» παραδέχτηκε.

«Ναι, υπάρχει μια μικρή ελπίδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να διατηρήσουμε τη νοοτροπία. Ακόμα και αν δεν προκριθούμε στους «16», πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε κίνητρο, να δείξουμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι στο Μόναχο, τώρα θέλουμε να είμαστε εξίσου καλοί στο παιχνίδι και στο αποτέλεσμα» πρόσθεσε.

«Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε δοκιμές, είμαστε εδώ για να κερδίζουμε παιχνίδια και διοργανώσεις. Αν δεν περάσουμε στα νοκ – άουτ του Champions League, θα παίξουμε στο Europa League με στόχο να το κατακτήσουμε» συμπλήρωσε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X