Χωρίς ντροπή συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται - Μετά το φιάσκο με Καμαρά των 3,5 εκατ. στον Ολυμπιακό, πάει για επιστροφή στον... Αρη!

Χωρίς ντροπή συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται - Μετά το φιάσκο με Καμαρά των 3,5 εκατ. στον Ολυμπιακό, πάει για επιστροφή στον... Αρη!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μόλις τέσσερις μήνες ο Άρης έκανε ένα σπουδαίο deal με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, έδωσε τα χέρια με τους Ερυθρόλευκους έναντι 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού από τη Μαυριτανία.

Πριν καν βγάλει ωστόσο τη σεζόν στο Λιμάνι, οι Κίτρινοι θέλουν να πάρουν πίσω τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, είτε ελεύθερο είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον Άλαν Πάρντιου, θέτοντας επί τάπητος τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου και στο τραπέζι έπεσε το όνομα του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τον “θόρυβο” και τα χρήματα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν τον Γενάρη, ελεύθερο ή με μεταγραφή, αλλά όχι ως δανεικό, όπως λένε στις τάξεις του Άρη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X