Άρης: Δίωξη στον Ζερβίνιο για υβριστική συμπεριφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Άρης: Δίωξη στον Ζερβίνιο για υβριστική συμπεριφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελάς άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ζερβίνιο, με την κατηγορία ότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά σε βάρος φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Με δύο αγωνιστικές κινδυνεύει ο παίκτης…

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ιβοριανό εξτρέμ του Άρη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον ποδοσφαιριστή των κιτρίνων, καθώς στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό “επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών”.

Με βάση τα άρθρα που ασκήθηκε η δίωξη στον Ζερβίνιο, ο 35χρονος άσος κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, όπως αναφέρει το 10 παρ. 1 περ. β΄.

O ποδοσφαιριστής βέβαια δεν αποβλήθηκε, αλλά σύμφωνα με το άρθρι 5 περ στ΄ στοιχ.ii του Πειθαρχικού Κώδικα που έγινε η δίωξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη σε βάρος του YAO KOUASSI GERVAIS της ΠΑΕ Άρης, διότι στις 23-10-2022 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο ποδοσφαιριστής επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β΄, 2 περ.α΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X