Γουίλιαμς: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα μαχητών - Νίκη κόντρα στη Βόννη»

Γουίλιαμς: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα μαχητών - Νίκη κόντρα στη Βόννη»
Photo Credits: INTIME

Ο Κένι Γουίλιαμς μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι και για το ματς με τη Βόννη

Η ΑΕΚ κέρδισε το μεσημέρι της Κυριακής στη ζούγκλα του Περιστερίου με τον Κένι Γουίλιαμς να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο sdna και αναφέρθηκε τόσο στη χθεσινή νίκη όσο και στο αυριανό ματς με τη Βόννη για το BCL.

«Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σουτ. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει φάσεις και να βγει μπροστά», εξήγησε, για να προσθέσει. «Αυτό είναι το σημαντικό και το δείχνουμε κάθε βράδυ. Οι αντίπαλες ομάδες πλέον το βλέπουν, αλλά και εμείς το ξέρουμε καλά. Δεν έχουμε τον ίδιο παίκτη να ηγείται κάθε φορά.

Η νίκη λέει πολλά για τους εαυτούς μας, αλλά και κάνει άπαντες να μας βλέπουν πλέον. Είμαστε ένα γκρουπ από μαχητές, που θέλουν πολύ να κερδίζουν. Αυτή είναι η δήλωση που κάναμε στο παιχνίδι αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος άλλωστε αναγνώρισε πως επιθετικά η Ένωση δεν έπιασε τα γνωστά υψηλά της στάνταρ. «Ακόμα και σε ένα παιχνίδι που δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, σουτάραμε άσχημα από μακριά, η ατμόσφαιρα ήταν εναντίον μας, όμως στο τέλος πήραμε τη νίκη και αυτό μετράει».

Το παιχνίδι στα δυτικά προάστια δεν ήταν μια συνηθισμένη αναμέτρηση, διότι προς το τέλος της πρώτης περιόδου διακόπηκε για αρκετή ώρα. Μια κατάσταση που ο ίδιος βίωσε για πρώτη φορά, ως επαγγελματίας. «Σαν επαγγελματίας ναι αυτό ήταν το πιο τρελό παιχνίδι που έχω βρεθεί. Δεν μπορώ να το πω συνολικά στην καριέρα μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν είχα πάρει μέρος σε αγώνα ο οποίος διακόπηκε κατά τη διάρκεια. Ο ρυθμός άλλαξε, όμως εμείς επανήλθαμε, παλέψαμε. Ήταν τρελό παιχνίδι από την αρχή».

Ο στόχος όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι να διατηρήσουν το μομέντουμ της νίκης της Κυριακής. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα. «Θέλουμε τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι. Θα ακολουθήσουμε τη ρουτίνα μας, το σκάουτινγκ και θα κάνουμε αυτό που κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, τίποτα το διαφορετικό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους την ώρα που πρέπει».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X